За мен

Казвам се Ирена, може и Рени. Мнозина ме знаят като rendeto, една шепа знаят откъде идва. На останалите е забранено да ме наричат така. :)    Някои колеги се обръщат към мен с reina. Рядко ги поправям.

По образование съм тъп икономист, по професия – пишман-дизайнер. Обичам да се занимавам с неща, които не разбирам, но за сметка на това не са ми работа. Така винаги научавам по нещо ново.

У мен дреме поет. За съжаление досега не съм успяла да го събудя. Понася шутовете с леко обръщане на другата страна и оглушително хъркане. Затова и писането на текст за мен продължава да е истинско мъчение.

Но пък обичам картинки. Всякакви. Цветни, черно-бели, на лист, на лента, на монитор, на асфалта… всякакви. Когато съм в настроение, даже създавам по някоя за личния архив.

Приятно ми е!

Коментари (5) Публикувано на 13/02/2010 в Разни

Коментари (5)

 1. 06/05/2010

  Светослав каза:

  Привет, споделям с малко завист и много уважение, че снимките са от онези, които си мислиш че са лесни докато не се опиташ да направиш подобни, и чак тогава разбираш, че няма ли мисъл и чувство не става изкуство … Всъщност търсех нещо за Ерма река и така попаднах на галерията, после открих и снимките от Разбойшкия манастир, от който район е прадядо ми, след това видях и други места от които имам спомени, и реших че не мога да подмина всчико това без да изразя удоволствието си, че някой си е направил труда да го сподели с останалите. Още веднъж – поздравления и пожелания за нови успехи. (BTW, наскоро си купих D3000 и макар, че още нямам време да го пробвам, ако имам повод да се похваля с някоя снимка, непременно ще се обознача, ок)
  Светльо

 2. 08/04/2017

  JamesFek каза:

  Order Dapoxetine Tablets Online USA on PureVolume
  Order Dapoxetine Tablets Online USA on PureVolume>>>

 3. 03/11/2017

  Недко каза:

  Рени – пиши повече! Имаш интересни неща и ще се радвам ако подновиш блога си.

  Поздрави,
  Недко.

 4. 09/10/2018

  Сашо Александров каза:

  Здравей Рени
  Опредено вече си готова за пътеписи.
  Много ще се радвам,да направиш един пътепис със снимки за Синаница.Това място е уникално.
  …..Поздрави и успехи

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)