От утре почвам да уча

Крайно време е да се захвана с тази част. През последните дни не съм свършила абсолютно нищо. Два пъти се разхождах до КАТ безрезултатно. Вчера отидох да си дам документите за книжка, а те в моя чест решили да приключат работния ден по-рано.

Днес отидох чинно преди обяд, но пак намериха за какво да ме върнат. Снимката ми не ставала. Защо? Защото съм имала друг документ за самоличност с нея. Всъщност прави са. Паспортът е издаден преди повече от шест месеца, а изискването към снимката е да е актуална. Ако не я бяха виждали преди, можеше да мине за прясна, но сега има доказателство черно на бяло, т.е. цветно, че тази снимка е правена по-отдавна.

Нямаше как, ходих да се снимам. Имам сериозните опасения, че на снимките ще изглеждам весело. Онова диване ми нявря обектива на 50 см от лицето и си представям колко изкривена ще е снимката. Май ще стане: крокодил се снимал, хипопотам излязъл. В понеделник се надявам най-после да свърша работа.

През останалото време се ровя из нета. Намерих някои полезни нещица в сайта на един младеж, който пише софтуер. Харесах си генератор на данни и скролър за картинки. Мисля, че ще ми влязат в употреба.

Едната вечер даже висях до 3 ч да чета блогове. И там ги е хванал верижния спам. Един написал “Пет неща, които не знаете за мен” и после прехвърлил топката на още пет човека да пишат по темата. Така като гледам е плъзнало масово. Мен няма кой да ме покани да пиша, но темичката ми се струва интересна. Замислих се и може по-нататък и аз да се отчета с някои малко известни факти около моята персона.

Проследявайки темата из разните блогове попаднах и на друго интересно нещо. Групичка софиянци редовно се събират да снимат из улиците на града. Май не само аз съм открила колко е приятно да се разхождаш с фотоапарата и да щракаш наляво-надясно. Те даже са измислили и дума за това – фоторазходка. Има логика. ;-) Писах им и те учтиво ме поканиха да участвам. При следващото ми пътуване до София смятам да се включа активно.

Коментар (1) Публикувано на 12/01/2007 в Моменти

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)