Осемчасова миниразходка

Емо и Петър организираха набързо една миниразходка за този уикенд. Даже я отложиха от събота за неделя, така че да мога да присъствам. Аз от своя страна с удоволствие хванах по-ранен автобус, за да имам няколко часа на разположение.

Срещнахме се по Витошка и се почна едно обикаляне, снимане, кафета… Петър беше донесъл огромен обектив, с който събираше погледите на минувачите. За мен пък извади от задния джоб Memory Stick Pro Duo 64MB, за да не свършвам толкова бързо “лентата”.

Почнахме с едно кафе на Графа. Емо извади купчина снимки на хартия и улисана в разглеждането им и сладките приказки, даже забравих за кафето си. После минахме покрай Св. Седмочисленици и отснимахме всички птици наоколо. Завътряхме се още малко в търсене на някакво фото, за да се купят консумативи за лентовите апарати. Накрая, гладни и измръзнали, седнахме в “Дон Домат”. Хапнахме, пийнахме биричка, раздумахме се пак. Допихме си в един бар до НДК, от който излязохме по тъмна доба.

С разходки, снимки и кафета не усетихме кога минаха повече от осем часа. Накрая на никой не му се тръгваше, но се наложи. Аз трябваше да се наспя за утрешния тежък ден.

Коментар (1) Публикувано на 18/02/2007 в Моменти

Коментар (1)

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)