TrekStor i.Beat xtension [FM] 2GB

Харесах си най-накрая mp3 player – TrekStor i.Beat xtension [FM] 2GB. В онлайн каталога на 2be го бях видяла най-евтино – 80 лв. И така онзи ден след работа уверено се запътих към най-близкия им магазин – на Витошка, почти срещу работата ми. Веднага греда. Те там го нямали. Къде е най-близкият друг ваш магазин? На Петте кьошета или надолу по Витошка. Да, мерси, казвам и продължавам към втория.

Тук правя нова грешка, защото и те го нямат, но можели да звъннат на въпросния трети офис на Петте кьошета и оттам да им го доставят. А не може ли да им кажете да го доставят на другия офис, защото ми е по-близо? Ми, те такова не са точно от нашата верига, те са франчайзинг… Добре, добре, утре ще мина пак по същото време.

На другия ден – приятна изненада – доставили са player-а. Хайде да го пробваме. Даммм, а някой в магазина знае ли да работи с него? Трябваха му около 5 мин., за да схване идеята и да го подкара. Мълча си. Искам да тестваме машинката дали може да се запише до пълния капацитет, защото съм чела за такъв проблем. Хм, не предлагали такава услуга. Иде ми да му кажа, че това не е услуга, но пак си мълча. Понеже ми се стори малко големичък, искам да го сравня с друг модел от каталога им, MSI 1GB, 45 лв. Ааа, ама ние и него го нямаме тук. Но бил пак толкова голям, само по-тънък. И нямал радио. Накрая ми писва и грабвам TrekStor-a доволна, че все пак съм свършила нещо.

Като се прибрах и го разгледах по-обстойно, направо се влюбих в него. Всичко, което ми трябва откъм функционалност, добър звук, много памет и всичкото това на съвсем прилична цена. И пак дотук с приятните неща. Реших да си копирам любимите песни от лаптопа на него. Запълних около 1 GB от паметта. И машинката взе да забива още на стартовия екран. Не ми се занимаваше повече с него и го зарязах така.

Днес на работа поекспериментирах пак. Изтрих всички песни, освен няколкото, дето ми записаха в магазина. Пак грейна. Аха, викам си. Записах пак всичките песни, този път в папки – не гъква. Изтрих една част от папките и успях да го закепя в такова положение, че менюто да бъде достъпно, а да забива само при опит за пускане на mp3-ка.

Та днес за трети път ще се разхождам до въпросния магазин. Този път за да рекламирам машинката. Дано ми я върнат в 7 дневен срок, както пише в гаранцията. Така ще мога да го взема с мен през отпуската. “Дано”-то е повече за тях, защото в противен случай ще си имат голееееми разправии. Просто взе да ми писва от тях.

Няма коментари Публикувано на 26/07/2007 в Моменти

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)