Everlasting Bloom

Преди няколко дни Michel с ето този пост ме подсети, че и аз имах период, в който по цял ден се занимавах с tutorial-и, основно за Photoshop. Много е приятно да си прекарваш времето така, даже си мисля, че е полезно.
Ето един от опитите ми:

В пълен размер става за wallpaper (на някой стар монитор). За съжаление не помня откъде бях взела tutorial-а, но ако някой иска да се пробва, ще дам насоки.

Коментари (6) Публикувано на 25/10/2007 в Драсканици

Коментари (6)

 1. 28/10/2007

  Michel каза:

  Хич не е лошо даже, на мен ми харесва много :)

  Photoshop, а? ;-) Интересно е направено… Може пък да се сетиш за tutorial-а?…

 2. 29/10/2007

  Michel каза:

  Благодаря за поясненията! :)

  Е, ти така или иначе имаш запланувано да се отбиеш, да ти покажем, как се рисува с tablet, така че може и tutorial-а да включим там? ;-)

  поздрави:)))

 3. 29/10/2007

  rendeto каза:

  Аз трудно бих си спомнила нещо отпреди година, ако не беше чичко Гугъл, който помни всичко. Ето tutorial-a. Останалото са мои импровизации на тема началната картинка.

  Това синкавото го бях ползвала в друг файл, тук направо го paste-нах и маскирах частта, която не ми трябва. Може да се нарисува направо с мека четка. Отгоре друг слой с градиента и го закачаме с clipping mask (alt+click между двата слоя). Четката със звездичката трябва да я има някъде в оригиналните библиотеки. Едно-две мацвания с Brush Tool с настройки за scattering, size и angle jitter. Текста с някакъв джиджан шрифт и outer glow ефект в blending options.

  Не знам доколко познаваш Photoshop, понеже работиш с Fireworks. Ако трябва по-подробни обяснения стъпка по стъпка, дай наживо, че е много тегаво за писане. Може и по .psd-то да се ориентираш, но е малко големичко за качване тук. Свирни на ICQ-то, ако искаш да го пратя.

 4. 29/10/2007

  Ани каза:

  :-)) Много е красиво! Искаме още!!!

 5. 07/05/2022

  Fdwkil каза:

  order prednisolone 5mg – tadalafil 20mg cheap purchase cialis sale

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)