My life exposed

През последнте няколко месеца постепенно прехвърлих записите от личния си online дневник с ограничен достъп в публичния си блог. Не ми беше лесно да премина от private към public content. В личния си дневник имах 250 записа, тук се появиха около 160. Малко автоцензура, а? Дори част от тези 160 претърпяха лека редакция преди публикуването.

Сякаш не ме блазни идеята всички в Интернет (или поне заблудените овце, които минават оттук) да са запознати с най-личните ми помисли и дела. Неизбежно обаче тук или там между редовете или през драсканиците прозирам аз самата. Макар и само за тези, които успеят да намерят истинския смисъл. Ха, познайте сега какво е искал да каже авторът! ;-)

И така, ако има някой особено заинтересован от моята персона, може да се разходи назад във времето със скромните ми писания и преобладаващи илюстрации. Ще се раздвам да се запознаем, макар и задочно, особено ако и читателят остави някакъв белег за присъствието си (освен в статистиката ;-) ).

Коментари (2) Публикувано на 28/03/2008 в Моменти

Коментари (2)

  1. 01/04/2008

    Vesela каза:

    Ами, Рени, да ти кажа аз затова и пиша мнооооого рядко – просто нещата, които ми идва да пиша по – добре да не се казват въобще, да не говорим за пред “заблудените овце”, които биха били толкова заблудени да четат какво аз си мисля по този или онзи въпрос. Но все пак поздравления за новия public mode :). И да знаеш, личната цензура носи много дивиденти, ако се изразява в премълчана мисъл. Ако е в пропуснати мисли, виж тогава е зле… :)А пък това че премълчаваш, за мен значи само едно – мислиш будно! :)

  2. 01/04/2008

    rendeto каза:

    Абе, Веси, трети път го чета този коментар и още не съм сигурна, че го осмислям. Обаче не мога да спра да се хиля. :D Струва ми се, че идеята ти е по-хубаво да мълчим и да мислим, отколкото само да мълчим. Дотук съм напълно съгласна, но някой ще рече защо ги водите тези блогове, като искате да си мълчите. А по този въпрос мисля цял пост (10 изречения) да напиша. ;-)

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)