39. Да разкажа за отношенията ми с готварската печка.

Живеем в отделни стаи. Рядко се поглеждаме. Срещите ни са кратки и запомнящи се. Тя не е обикновена готварска печка. Тя е микровълнова фурна.

Отскоро живее у нас. Надявам се старите стопани не й липсват. Всъщност сигурна съм в това. Те почти не я използваха и събираше прах в кухнята им. Сега, след едно не много дълго, но със сигурност екстремно пътуване, ето я при мен.

Още сме в етап на опознаване. Онзи ден правихме крем карамел. Завря при режим за размразяване…!? Днес опитахме пак, този път на минимална мощност. Получи се, макар и бавно. За други задачи е по-отзивчива. Топлене на вода за чай, варене на зеленчуци – винаги е насреща.

Аз също се отнасям към нея с необходимата грижа, внимание и търпение. Надявам се скоро да станем приятели. За общото благо е.

Коментари (4) Публикувано на 08/02/2009 в Идеи

Коментари (4)

 1. 09/02/2009

  Vesela каза:

  Е, топли са ви отношенията, какво? :) И аз с микровълновата се разбирам, но от вчера имам и Раховец… виж, тя дръпната ми изглежда…не знам как ще се сработим. Още не знам как се включва. :(

 2. 16/02/2009

  Asia каза:

  Хахахаха,
  Ще ме разбиеш:) Да ти кажа, всичко друго ми се вижда ОК, само дето съм изумена от топлото ти желание да се опознаете….това рядко е така при теб, що се отнася до кухня и домакинство:)
  Успех!

 3. 17/02/2009

  rendeto каза:

  Желание не чак толкова, колкото нужда все пак нещо да се яде. Продължавам да мисля, че готвенето е загуба на време. Не съм съгласна, че една манджа си струва 3 часа обикаляне. То и затова харесвам микровълновата – всичко става за минути, даже секунди. :)

 4. 14/02/2019

  Michaelges каза:

  fildena 50 mg tablets buy
  sildenafil citrate
  fildena sildenafil citrate tablets 100 mg
  fildena
  fildena 50 mg reviews

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)