39. Да разкажа за отношенията ми с готварската печка.

Живеем в отделни стаи. Рядко се поглеждаме. Срещите ни са кратки и запомнящи се. Тя не е обикновена готварска печка. Тя е микровълнова фурна.

Отскоро живее у нас. Надявам се старите стопани не й липсват. Всъщност сигурна съм в това. Те почти не я използваха и събираше прах в кухнята им. Сега, след едно не много дълго, но със сигурност екстремно пътуване, ето я при мен.

Още сме в етап на опознаване. Онзи ден правихме крем карамел. Завря при режим за размразяване…!? Днес опитахме пак, този път на минимална мощност. Получи се, макар и бавно. За други задачи е по-отзивчива. Топлене на вода за чай, варене на зеленчуци – винаги е насреща.

Аз също се отнасям към нея с необходимата грижа, внимание и търпение. Надявам се скоро да станем приятели. За общото благо е.

Коментари (7) Публикувано на 08/02/2009 в Идеи

Коментари (7)

 1. 09/02/2009

  Vesela каза:

  Е, топли са ви отношенията, какво? :) И аз с микровълновата се разбирам, но от вчера имам и Раховец… виж, тя дръпната ми изглежда…не знам как ще се сработим. Още не знам как се включва. :(

 2. 16/02/2009

  Asia каза:

  Хахахаха,
  Ще ме разбиеш:) Да ти кажа, всичко друго ми се вижда ОК, само дето съм изумена от топлото ти желание да се опознаете….това рядко е така при теб, що се отнася до кухня и домакинство:)
  Успех!

 3. 17/02/2009

  rendeto каза:

  Желание не чак толкова, колкото нужда все пак нещо да се яде. Продължавам да мисля, че готвенето е загуба на време. Не съм съгласна, че една манджа си струва 3 часа обикаляне. То и затова харесвам микровълновата – всичко става за минути, даже секунди. :)

 4. 04/07/2022

  Kdfnat каза:

  zofran price – order ondansetron 4mg buy valacyclovir pill

 5. 23/11/2022

  Qtiwzg каза:

  cost lioresal order ozobax pill order viagra 50mg without prescription

 6. 10/06/2023

  SlotPG Auto Wallet каза:

  เล่น ผ่าน เว็บ pgให้ทำการเข้าสู่เว็บไซต์ PG แล้วทำการสมัครสมาชิก โดยกรอกข้อมูลส่วนตัวและทำการยืนยันตัวตน จากนั้นเติมเงินเข้าสู่บัญชีผ่าน PGSLOT

 7. 12/08/2023

  Evyvcm каза:

  frumil 5 mg pill order adapalene gels acyclovir creams

Оставете коментар

(задължително)
(задължителен)